Fordele ved UV-badetøj til børn

Oprettet den juli 23, 2019 af Hanne Ronberg

UV-Badetøj er en stor fordel, når børnene leger i vandkanten på stranden og solen står højt. Oftest er solcreme ikke nok, når barnet plasker rundt i vandet og bevæger sig rundt i sandet, da det nemt kan blive slidt af. Ved brug af UV-tøj sikrer du dermed en mere langvarig beskyttelse.
Desuden skærmer UV-badetøj ekstra mod de farlige stråler fra solen sammenlignet med almindeligt tøj, fordi stoffet på forskellig vis er specialdesignet til at bremse de skadelige stråler. Til sammenligning beskytter UV-tøj ca. med en faktor 50, hvor almindeligt tøj typisk kun beskytter med en faktor 10 - 15.
Derved kan dine børn fortsætte badningen i strandkanten og lege meget længere uden risiko.

 

5 FORDELE VED UV-BADETØJ
  • UV-Badetøj blokerer for 98% af de farlige UV-stråler. Almindeligt tøj beskytter kun med faktor 10. 

  • UV-Badetøjs primære formål er at være et alternativ til skygge og solcreme. Dermed sørger man også for at beskytte kroppen ekstra, når solen er kraftigst.

  • Børn har sjældent ”tid” til at blive smurt grundigt ind i solcreme, når vand, sand og sol trækker. Derfor er det lettere for børn og deres forældre, at tage en UV t-shirt på, når solen står højt. 

  • UV-Badetøj har samme beskyttende effekt uanset om det er vådt eller tørt. En UV t-shirt sørger derfor for en mere langvarig beskyttelse end solcreme smurt ud på ryggen, da selv vandfaste solcremer mister 50 procent af den oprindelige solfaktor efter 20 minutter i vandet.  

  • UV-Badetøj er åndbart og behageligt at have på. Desuden er det hurtigtørrende, hvilket er en kæmpe fordel, når din børn render frem og tilbage i vandet. 

Placeret i


Tidligere

header p { font-size: 10px }