Om os

Når UV-indexet er 3 eller mere, anbefales at man beskytter sig i solen. I Danmark er det typisk i tidsrummet mellem kl. 12 & 15 fra april til september, når der er skyfrit eller kun få skyer på himlen. Det er vigtigt at vi tidligt lærer vores børn fornuftige solvaner for at reducere risikoen for solskoldninger, hudskader og kræft i huden senere i livet. 

Mit første møde med UV-badetøj var for snart 15 år siden i New Zealand, hvor jeg rejste rundt med min familie. Vi blev fasineret af det farvestrålende soltøj, der minder meget om surfertøj. Vores tvillinger, der dengang var 5 år, nød at have det på, og vi forældre nød at de var dækket til på det meste af kroppen. Nu er UV-badetøj heldigvis blevet mere og mere udbredt. I februar 2018 var jeg så heldig at besøge New Zealand igen og kunne nu se at både børn og voksne anvender UV-badetøj i stor stil.   

Det nyest mærke på shoppen i 2019 er BEACH & BANDITS, som er udsprunget af kærlighed til lange sommerdage på stranden og ønsket om at lave noget smart og behageligt børne badetøj, der først og fremmest beskytter børnenes sensitive hud mod solen farlige stråler. Desuden har badetøjet den funktionalitet som forældrene forventer : UV beskyttelse, let, åndbart og hurtig tørrende uden at gå på kompromi med designet.  "We keep them safe, they keep us wild!"

Hos Gladisolen.dk har vi fokus på kvalitets badetøj, der gør det let at føle sig sikker i solen. Vi arbejder på at få flere mærker ind i shoppen. Kontakt os gerne hvis du syntes, der er noget vi bør have på vores shop.

header p { font-size: 10px }