Retur og Fortrydelsesret

Ved køb hos GladiSolen.dk har du i følge forbrugeraftaleloven kapitel fire altid 14 dages fuld returret. Dog, har vi udvidet denne service, så ved køb hos GladiSolen har man altid 30 dages fuld returret. Du er derfor altid velkommen til at levere produktet tilbage, såfremt det ikke levede op til dine forventninger.  

Returretten forudsætter, at varen tilbageleveres i samme stand og mængde som ved dennes modtagelse inkl. original produkt-emballage. Du har lov til at prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, for at fastslå varens art, egenskab og funktion, men den må ikke være taget i brug. 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvis du vil returnere en vare, kan du sende den retur til vores adresse:
Gladisolen.dk
Dæmningen 36 st.

7100 Vejle

Du betaler selv for evt. omkostninger ved returforsendelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Når vi har modtaget returpakken og har konstateret, at den lever op til kravene for tilbagelevering, krediteres din konto købssummen inden for 7 hverdage.   

 

  • Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.
  • Hvis du ikke henter din pakke, tillader vi os at debitere din konto for samtlige fragtudgifter, når pakken kommer retur.
  • Du kan efter aftale aflevere den personligt på ovenstående adresse.
  • Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
  • Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en ordre med flere forskellige varer, som leveres enkeltvis. 
  • Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 30 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
  • Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikkker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
  • Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 
  • Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 Udfyld venligst returblanketten og vedlæg i forsendelsen til GladiSolen.dk.

Hvis du skulle være i tvivl om noget af ovenstående så mail eller ring endelig til os på e-mail: Info@GladiSolen.dk eller telefon: 27 110 117

header p { font-size: 10px }